Inschrijvingsprocedure

Via dit online formulier kun je je inschrijven bij ARC. Geef op dit Nederlandstalig formulier aan of je ‘Spelend Lid’ of ‘Niet-spelend lid’ (donateur) wil worden (click here for Engelstalig formulier – English form). Voor Senioren (geboortejaar 2005 of eerder) bestaat ook de mogelijkheid om ‘Recreant’ te worden. Hierbij mag je onbeperkt trainen, maar kun je slechts 6 (van de 17) competitiewedstrijden meespelen.

Voor vragen kun je mailen naar de ledenadministratie, via Ledenadministratie@arcrugby.nl

Eerst proberen?

Heb je nog nooit gerugbyed en wil je het een keer proberen? Of ben je een ervaren speler en wil je kijken of ARC bij jou past? Dat kan! Stuur een mail naar de ledenadministratie (via Ledenadministratie@arcrugby.nl) om je aan te melden. Je krijgt dan informatie over wanneer je kunt meetrainen en wat je nodig hebt.
Geef je na maximaal 4 trainingen aan dat je definitief lid wilt worden, dan geven we je gegevens door aan Rugby Nederland en wordt de contributie + de bondsbijdrage geïncasseerd.

Senioren INTRO Cursus – PlayHardPlayRugby

Door de groeiende populariteit van rugby onder volwassenen, hebben we sinds een paar jaar een speciale Intro Cursus opgezet zodat iedereen, vrouwen en mannen, op een leuke en gedegen manier met de sport kunnen kennismaken. De intro vindt jaarlijks plaats in september & oktober.
Voor deze 6-weken, 12 trainingen, PlayHardPlayRugby cursus betaal je maar €50 inclusief bitje en je eerste wedstrijd ( meer info: http://www.arcrugby.nl/play-hard-play-rugby/)

Contributie

De hoogte van de contributie wordt elk jaar door de Algemene Leden Vergadering (ALV) vastgesteld; de tarieven van dit seizoen vind je hier onder. Het lidmaatschap moet voldaan zijn voordat je speelgerechtigd bent, bij voorkeur voor aanvang van het seizoen, of zo snel mogelijk na aanmelding. Gespreide betaling is mogelijk. Neem daarvoor contact op met onze penningmeester.

Vanaf 1 januari 2024 gelden gereduceerde tarieven. Neem voor meer informatie hierover contact op met de penningmeester.

Inclusief €50
vrijwilligersbijdrage*
Turven, Benjaminsgeboren 2014 – 2017€ 242
Mini’s, Cubs, juniorengeboren 2008 – 2013€ 282
Coltsgeboren 2007 – 2006€ 318
Seniorengeboren 2005 of eerder€ 414
Senior recreantmax. 6 wedstrijden€ 302
Studentop vertoon van studentenpas, geboren 2005 of eerder; MBO/HBO/WO€ 364
Student recreantop vertoon van studentenpas; max 6 wedstrijden€ 252
Niet-spelend lidDonateur, speelt en traint niet€ 110
seizoen 2023-2024

*Vrijwilligersbijdrage, wat is dat?

Voor het runnen van ARC is veel vrijwilligerskracht nodig. Om clubleden aan te moedigen zich in te zetten en de vele functies en taken te ondersteunen, hebben we de ‘Vrijwilligersvergoeding’ ingevoerd. 
Aan het begin van het seizoen betalen leden €50 als onderdeel van hun lidmaatschap. 

Er zijn dan 2 opties: 
A: Je kunt het volledige bedrag terugverdienen door 10 uur vrijwilligerstaken te verrichten. De vergoeding wordt bijgeschreven op je nieuwe ARCARD. Haal ‘m op bij de kassa als je deze nog niet hebt. ARCARD credits kunnen worden besteed in de kantine van ARC.
B: Wanneer je ervoor kiest om de club niet te steunen via vrijwilligerswerk, zal je vrijwilligersvergoeding aan de club vervallen. 

Foto

Voor de spelerskaarten in All United (het registratiesysteem van de rugbybond) zijn spelers verplicht om een foto te uploaden met de volgende specificaties: 

  • Formaat: .jpg, .jpeg of .png
  • Grootte: minder dan 4Mb
  • Beeldverhouding bij voorkeur 3:4 (toegelaten: 2:3 tot 5:4)
  • Minimale breedte: 300px bij minimale hoogte: 400px.

Voor voorbeelden van wat een goede en een slechte foto is kijk je hier
Verplicht wil zeggen: je kunt geen wedstrijden meespelen als er geen foto van je is geregistreerd!

Wijzigingen van je lidmaatschap 

Alle wijzigingen in je lidmaatschap kun je doorgeven aan de ledenadministratie. Dit kan alleen per e-mail op Ledenadministratie@arcrugby.nl. Mondelinge of per Whatsapp opgegeven wijzigingen kunnen we niet verwerken.

Einde van je lidmaatschap
Het lidmaatschap eindigt door opzegging door het lid of door royement door de vereniging.

  • Een seizoen loopt van 1 juli in enig jaar tot en met 30 juni in het daaropvolgende kalenderjaar.
  • Opzeggingen voor het nieuwe seizoen moeten vóór 1 juni van het lopende seizoen gedaan zijn bij Ledenadministratie@arcrugby.nl
  • Als de opzegging niet vóór 1 juni is ontvangen, is voor het gehele nieuwe seizoen de contributie verschuldigd.
  • Als je tijdens een lopend seizoen opzegt,  blijf je verplicht de contributie voor dat seizoen te voldoen.
  • Mondelinge opzeggingen, ongeacht bij wie die zijn gedaan, zijn geen geldige opzeggingen. Opzeggingen via Whatsapp, ongeacht bij wie die zijn gedaan, zijn geen geldige opzeggingen. 

LET OP:  wij sturen binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging van de opzegging. Als je geen bevestiging krijgt, neem dan contact op met de ledenadministratie. Na de bevestiging van je opzegging laat ARC de verleende incassomachtiging vervallen. 

Vragen of direct aanmelden?

Onze ledenadministratie helpt je graag verder. Mail naar Ledenadministratie@arcrugby.nl

laatst aangepast op 26 oktober 2023