Wil je wel eens weten waarom mensen zo enthousiast zijn als ze over de sport praten en of rugby iets voor jou, of voor je zoon of dochter is? Wij helpen je graag op weg.

Inschrijvingsprocedure

Spelend lid worden kan je na een proeflidmaatschap of direct als volwaardig lid. Momenteel is het administratiesysteem van de rugbybond in onderhoud, daarom is inschrijven tijdelijk alleen mogelijk door direct contact op te nemen met de ledenadministratie, via ledenadministratie@arcrugby.nl

Eerst proeflid worden

Je krijgt vanaf je inschrijving 4 weken de tijd om rugby uit te proberen. Dat geldt voor Jeugd & Senioren (dames & heren). In de 4e week ontvang je een e-mail van de ledenadministratie, waarin we je vragen aan te geven of je definitief lid wilt worden of niet. Let op: Als we na een week geen reactie hebben ontvangen op deze mail, dan schrijven we je uit.
Geef je aan dat je definitief lid wilt worden, dan geven we je gegevens door aan Rugby Nederland en wordt de contributie + de bondsbijdrage geïncasseerd.

Senioren INTRO

Door de groeiende populariteit van rugby onder volwassenen, hebben we sinds een paar jaar een speciale Intro Cursus opgezet zodat iedereen, vrouwen en mannen, op een leuke en gedegen manier met de sport kunnen kennismaken. De intro vindt jaarlijks plaats in september & oktober.
Voor deze 6-weken, 12 trainingen, PlayHardPlayRugby cursus betaal je maar €25 inclusief bitje en je eerste wedstrijd ( meer info: http://www.playhardplayrugby.nl/ )

Direct lid worden

Je hoeft natuurlijk niet te wachten met definitief lid worden tot wij contact opnemen! Als je na 2 trainingen (of eerder!) al weet dat rugby jouw sport is, dan kun je zelf een mail sturen naar ledenadministratie@arcrugby.nl en aangeven dat je spelend lid wilt worden. Alleen als je spelend lid bent, mag je wedstrijden meespelen.

Contributie

De hoogte van de contributie wordt elk jaar door de Algemene Leden Vergadering (ALV) vastgesteld; de tarieven van afgelopen jaar vind je hier onder. Het lidmaatschap moet voldaan zijn voordat je speelgerechtigd bent, bij voorkeur voor aanvang van het seizoen, of zo snel mogelijk na aanmelding. Gespreide betaling is mogelijk. Neem daarvoor contact op met onze penningmeester

Wijzigingen van je lidmaatschap 

Alle wijzigingen in je lidmaatschap kun je doorgeven aan de ledenadministratie. Dit kan alleen per e-mail op ledenadministratie@arcrugby.nl. Mondelinge of per Whatsapp opgegeven wijzigingen kunnen we niet verwerken.

Einde van je lidmaatschap
Het lidmaatschap eindigt door opzegging door het lid of door royement door de vereniging.

  • Een seizoen loopt van 1 juli in enig jaar tot en met 30 juni in het daaropvolgende kalenderjaar.
  • Opzeggingen voor het nieuwe seizoen moeten vóór 1 juni van het lopende seizoen gedaan zijn bij ledenadministratie@arcrugby.nl
  • Als de opzegging niet vóór 1 juni is ontvangen, is voor het gehele nieuwe seizoen de contributie verschuldigd.
  • Als je tijdens een lopend seizoen opzegt,  blijf je verplicht de contributie voor dat seizoen te voldoen.
  • Mondelinge opzeggingen, ongeacht bij wie die zijn gedaan, zijn geen geldige opzeggingen. Opzeggingen via Whatsapp, ongeacht bij wie die zijn gedaan, zijn geen geldige opzeggingen. 

LET OP:  wij sturen binnen enkele dagen per e-mail een bevestiging van de opzegging. Als je geen bevestiging krijgt, neem dan a.j.b. contact op met de ledenadministratie. Na de bevestiging van je opzegging laat ARC de verleende incassomachtiging vervallen. 

Foto

Voor de spelerskaarten in e-rugby (het registratiesysteem van de rugbybond) zijn spelers verplicht om een foto te uploaden met de volgende specificaties: 

  • Formaat: .jpg, .jpeg of .png
  • Grootte: minder dan 2Mb
  • Beeldverhouding bij voorkeur 3:4 (toegelaten: 2:3 tot 5:4)
  • Minimale breedte: 300px bij minimale hoogte: 400px.

Voor voorbeelden van wat een goede en een slechte foto is kijk je hier
Verplicht wil zeggen: je kunt geen wedstrijden meespelen als er geen foto van je is geregistreerd!

Voor ervaren spelers
Als je in de buurt bent komen wonen of studeren en je wil bij ons verder spelen? Neem even contact op via ledenadministratie@arcrugby.nl en kom langs. We zijn blij je te zien.

Vragen of direct aanmelden?

Nina van onze ledenadministratie helpt je graag verder. Je kunt haar een mailtje sturen via ledenadministratie@arcrugby.nl
Momenteel is het administratiesysteem van de rugbybond in onderhoud, daarom is inschrijven tijdelijk alleen mogelijk door direct contact op te nemen met de ledenadministratie, via ledenadministratie@arcrugby.nl

Contributie

Inclusief €50
vrijwilligersbijdrage*
Turven, Benjaminsgeboren 01.01.2014 – 31.12.2016€ 240
Mini’s, Cubs, juniorengeboren 01.01.2006 – 31.12.2011€ 280
Coltsgeboren 01.01.2004 – 31-12-2005€ 315
Seniorengeboren 31-12-2003 of eerder€ 410
Senior recreantmax. 6 wedstrijden€ 300
Studentop vertoon van studentenpas€ 360
Student recreantop vertoon van studentenpas; max 6 wedstrijden€ 250
Niet-spelend lidDonateur, speelt en traint niet€ 110
seizoen 2021-2022

*Vrijwilligersbijdrage, wat is dat?

Voor het runnen van ARC is veel vrijwilligerskracht nodig. Om clubleden aan te moedigen zich in te zetten en de vele functies en taken te ondersteunen, hebben we de ‘Vrijwilligersvergoeding’ ingevoerd. 

Aan het begin van het seizoen betalen leden €50 bovenop hun lidmaatschap. 

Er zijn dan 2 opties: 

A: Je kunt het volledige bedrag terugverdienen door 10 uur vrijwilligerstaken te verrichten. De vergoeding wordt bijgeschreven op je nieuwe ARCARD. Haal ‘m op bij de kassa als je deze nog niet hebt. ARCARD credits kunnen worden besteed in de kantine van ARC.

B: Wanneer je ervoor kiest om de club niet te steunen via vrijwilligerswerk, zal je vrijwilligersvergoeding aan de club vervallen. 

laatst aangepast op 7 juni 2022