Contactpersoon voor alle zaken: Jantine Gelton dames@arcrugby.nl
Hoofdtrainer: Giuseppe Tazzi
Assistent coach: Michelle Borm, Anna-Celina Lloyd-Jones, Simone Veldhuisen

Welkom op de pagina van de dames van Amstelveen!

Sinds 2010 heeft ARC een damesteam, waarin met veel plezier rugby wordt gespeeld. De dames zijn al klein clubje enthousiastelingen begonnen, waarbij in de eerste jaren samen met een aantal meiden van Rugbyclub Bulldogs Almere samen een competitieteam gevormd werd. Aan het eind van het seizoen 2011-2012 zijn de ze samen gaan werken met de dames van RC Hilversum. Beide clubs hadden toen net niet voldoende dames voor een team, maar samen was het een mooie basis voor het All Blues team wat in een paar jaar door zou groeien naar de Ereklasse. Sinds 2016-2017 spelen de dames op het hoogste niveau van Nederland, waar ze tot 2021 gespeeld hebben. In het seizoen 2021-2022 zijn de dames van Amstelveen samen gaan werken met de dames van AAC (Amsterdam) om vanuit een nieuw, meer lokaal team te gaan bouwen aan een eigen team. De dames spelen nu onder de naam Groot Mokum verdienstelijk in de tweede klasse.
Daarnaast hebben we een samenwerking met de Lowlanders, en trainen met enige regelmaat met dames uit heel Nederland en spelen daarmee recreatieve wedstrijden en toernooien. Er is dus plek voor iedereen, ongeacht je leeftijd (vanaf 16 jaar), ervaring of postuur, kom gezellig en goed rugbyen! De dames trainen om 20:00u op dinsdag en donderdag.


Nieuwe spelers kunnen 4x proef trainen om te kijken of rugby hun sport is, daarna dienen ze zich in te schrijven. Voor meer informatie over inschrijvingen, klik hier.