In Memoriam – Martin Hasselman

Onlangs ontvingen wij het droeve bericht dat oud-clubman Martin Hasselman ons ontvallen is. Martin was sinds begin jaren ’70 samen met zijn zussen Lenneke en Thérèse betrokken bij de club. Ondanks zijn relatief korte carriere als speler was de Kapper uit Aalsmeer daarna nog duidelijk aanwezig met zijn kenmerkende humor.
Wij wensen familie en vrienden veel sterkte.
Bestuur Amstelveense RC

In Memoriam – Ruud van Dijk

Onlangs ontvingen wij het droeve bericht dat Ruud van Dijk, rugbyfanaat, en teammanager van ARC1 toen zijn zoon Rik daar speelde, onverwachts tussen Kerst en Oud en Nieuw is overleden.
Wij wensen zijn familie en dierbaren veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.

Bestuur Amstelveense RC

Rugbyshop

Aanstaande zaterdag 11 januari rond 14.00 uur is onze leverancier Rugbyshop.nl aanwezig in het clubhuis met ARC merchandise. Mocht je iets nodig hebben, kom dan langs. Dan kun je meteen jouw juiste maat bestellen. Blijf daarna vooral nog even hangen om ARC 1 aan te moedigen vanaf 15.00 uur.

Beste leden, vrienden van Amstelveense Rugby Club,

Graag nodigen wij u hierbij van harte uit om op zondag 5 januari 2020 samen met ons het glas te heffen op een nieuw rugby-jaar. Het clubhuis is vanaf 14:00 open voor de voorbereidingen op de traditionele ‘Kick Off’ van het nieuwe jaar met de wedstrijd ‘Oud tegen Nieuw’ waarbij het jonge aanstormende talent het opneemt tegen de ervaring van de meer gerijpte spelers. Dit spektakel vindt plaats vanaf 15:00. Na een ongetwijfeld nu al epische wedstrijd willen we graag het glas met u heffen vanaf 16:00u.

Wij hopen u allen in grote getale te mogen ontmoeten voor een persoonlijke nieuwjaarswens!

Dear members, friends of ARC,

Herewith we would like to cordially invite you to our New Years Reception, on Sunday January 5th. Preceding the reception, the legendary ‘Old against New’ game will kick off at 15:00 (clubhouse open from 14:00), where the youngsters of the club will take on the more experienced players as a prelude to the reception, which will be held from 16:00 onward.

We’re looking forward to meeting you all at the club!

Namens het bestuur, on behalf of the board,

Michelle Borm, Voorzitter Amstelveense Rugby Club

Team Turf Pannenkoeken Challenge

Beste leden/ sponsoren,

Op 11 december aanstaande vindt op de Amstelveense Rugby Club de 1e Team Turf Pannenkoeken Challenge (TTPC) plaats. Natuurlijk is Team Turf niet bang voor een beetje regen of vrieskou, maar in de maanden januari en februari kunnen we af en toe niet op het veld, omdat het te hard geregend of gevroren heeft. Dan wijken we uit naar The Beach in Aalsmeer, waar we in het zand kunnen oefenen. The Beach sponsort ons wel een deel, maar toch is het nog best prijzig om een aantal trainingen daar te houden. Een uitdaging dus om daar geld voor te vinden, die Team Turf graag oppakt. Ze hebben besloten om op 11 december pannenkoeken te gaan eten, met de afspraak dat voor elke pannenkoek die volledig wordt opgegeten, we sponsors vinden die bereid zijn een bedrag te sponsoren. Dat sponsoren kan op een aantal manieren:

  1. Je sponsort 1 of meerdere turfen met een bedrag per pannenkoek. (voorbeeld: Je sponsort Sebastiaan voor 0,50 euro per pannenkoek, eet hij er 5, dan sponsor je 2.50 euro, eet hij er 10 dan kom je op 5.00 euro
  2. Je sponsort een vast bedrag, ongeacht de hoeveelheid pannenkoeken. Dus bijvoorbeeld 10 euro voor de inzet van heel Team Turf
  3. Je hebt niet genoeg geld, maar wel tijd om ze aan te moedigen, dus je komt op 11 dec naar de club om ze live bezig te zien

Inmiddels loopt de actie al en hebben zich al behoorlijk wat sponsoren gemeld. Achter de bar ligt een intekenlijst waarop je kunt aangeven hoe je wilt sponsoren.
Er wordt een artikel (TTPC) in de kassa aangemaakt, zodat je gemakkelijk met pin kunt afrekenen. De sponsors die een vast bedrag inleggen kunnen dat al meteen doen, de sponsors die de gok wagen krijgen achteraf te horen wat de betreffende turf heeft gepresteerd.
De winnaar van de TTPC wordt op dezelfde avond uitgeroepen door de deskundige jury, na raadpleging van de VAR.
De totaalscore (aantal pannenkoeken en toegezegde bedrag) worden eveneens op die avond bekend gemaakt.De meest in het oog springende sponsor zal door Team Turf zelf worden aangewezen en mag met het hele team op de foto
Op deze site en facebook zullen de winnaars worden geroemd en zal een foto impressie worden geplaatst.
Organiserend comité  (Harmen & Rudy)