De ARCARD is er. Maar helaas heeft nog niet iedereen 'm in haar of zijn zak. En dat terwijl de ARCARD super handig is voor de jeugd! Nooit meer de pinpas van pa of ma mee naar de club. Je kroost heeft gewoon zelf een clubkaart met tegoed, en jij hebt alles in de hand met de KNIP App op je mobiel!
Haal 'm nu zelf op (of je kroost pikt 'm op) en merk hoe handig 'ie is. 
Waarom een clubkaart?  
Als eerste is het natuurlijk hét beste middel om de vrijwilligersvergoeding op te ontvangen nadat de klussen er op zitten. Maar het is nu ook mogelijk om een digitale 'Kitty' (teamrekening) te maken. En je hoeft niet meer je eigen pinpas mee te geven aan je dochter of zoon (want die heeft nu zelf een clubkaart met saldo)
Ook kunnen we er in de toekomst acties en kortingen mee mogelijk maken.
Hoe activeer ik mijn ARCARD? 
A: Je haalt je ARCARD op bij de bar. (voor of na je training) Per lid is er 1 kaart. Je naam wordt afgevinkt op de lijst.
B: Je vult hier het registratieformulier in

https://forms.zoho.eu/arcrugby/form/ARCardRegistratie
C: Je komt in een digitaal formulier. Hier kun je je kaart personaliseren door het nummer met je voor en achternaam te verbinden. Dit formulier onderteken je (mobiel) en stuur je in. Je wordt nu naar een pagina met links naar de apps gevoerd. Wij kunnen daardoor evt vrijwilligersvergoeding op de juiste kaart zetten) 
D: Je download de bijbehorende KNIP app (waarmee je geld op je kaart kunt zetten/beheren)
E: Je maakt je eigen KNIP account aan en zet een begin saldo op je kaart
F: Voilá, je kaart is nu klaar voor gebruik!

Ouders kunnen, indien gewenst, kaart(en) voor hun kind(eren) registreren en activeren. 
Home screen van de KNIP app (iOS)
Hoe betaal ik met mijn ARCARD? 
Heel eenvoudig! Bij het afrekenen van je bestelling aan de bar geef je je ARCARD aan de barman/vrouw. Naast de kassa ligt een NFC-reader waarmee contact gemaakt wordt met je kaart en de betaling wordt verwerkt. Zo simpel is het.
Wees ajb zuinig op je kaart, want bij verlies zijn we genoodzaakt een vergoeding te vragen voor het aanmaken van een nieuwe ARCARD. 
Antwoorden op vragen over de ARCARD 
Mijn kind is jeugdlid, moet zij dan zelf de ARCARD beheren? 
- Nee. Als ouder kun je zelf de KNIP app downloaden en koppelen met de kaart(en) van je kind(eren) en deze beheren. In de KNIP app kun je (meerdere) kaarten toevoegen onder "Accounts"

Ik ben mijn ARCARD vergeten, kan ik dan alsnog betalen? 
- Ja. Via de "Mobile Pay" optie in je KNIP app, kun je de QR code op de kassa scannen (van vóór de bar, ja we hebben het getest 😉

Ik heb meer vragen over de app, waar vind ik daar antwoorden op? 
In de app onder "Uitleg" tref je een zeer uitgebreidde lijst met antwoorden en instructies. We weten zeker dat je daarmee de app in no-time onder de knie hebt.

Kan er binnenkort alleen nog maar met de ARCARD betaalt worden? 
Nee. Pinpas betalingen blijven ook mogelijk. Doch zullen er acties worden opgezet die het gebruik van de ARCARD extra aantrekkelijk maken.

Dank voor je hulp bij de invoering en het gebruik van de ARCARD
Het Bestuur van ARC