Vriendschappelijke ARC online competitie met de SuperBru app

Hallo ARC-rugbyliefhebbers,

Ik ben Morné, een trotse lid van het Cubs-team bij Amstelveense Rugby Club, en ik heb iets opwindends met jullie te delen. Ik ben al meer dan 16 jaar lid van de Superbru-gemeenschap, en ik kan je vertellen, het is absoluut geweldig! Nu nodig ik je uit om mee te doen aan het plezier.

Wat is Superbru?

Superbru is een online platform waarmee je de resultaten van rugbywedstrijden kunt voorspellen in een vriendelijke en competitieve omgeving. Het is een geweldige manier om je rugbykennis te testen en te zien hoe jouw voorspellingen zich verhouden tot die van anderen. En geloof me, het is verslavend!

Hoe begin je:

  1. Inschrijven: Ga naar de Superbru-website op www.superbru.com.
  2. Registreren: Maak je spelersaccount aan.
  3. Sluit je aan bij een Pool: Klik op "Sluit je aan bij een pool".
  4. Zoek naar ARC Rugby: Typ "ARC Rugby" in de zoekbalk.
  5. Doe mee: Klik op die "Doe mee"-knop, en je bent binnen!
PHOTO-2023-09-04-18-53-05

Hoe het spel werkt:

Eenmaal binnen ontvang je meldingen via e-mail wanneer het tijd is om je voorspellingen te doen. Het is ongelooflijk eenvoudig! Het enige wat je hoeft te doen, is het verschil in punten voorspellen tussen het winnende team.

Wie wint er dit jaar?

Dat is de grote vraag, toch? Of je nu een rugbyexpert bent of gewoon van het kijken naar de wedstrijden houdt, Superbru voegt een geheel nieuwe dimensie van opwinding toe. Doe je voorspellingen, juich voor je team en kijk of je de ranglijst kunt beklimmen!

Maar wees snel, want vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor dit seizoen!

Veel plezier en interactie:

Na elke ronde kun je de ranglijst bekijken om te zien wie er aan de leiding gaat en wat hun voorspellingen waren. Het is een fantastische manier om in contact te komen met andere rugbyfans. Wil je je gedachten delen? Er is een "gezelligheidspraat"-sectie waar je kunt chatten en opmerkingen kunt plaatsen met andere spelers.

Waar wacht je nog op? Doe met mij en de rest van de Amstelveense Rugby Club-community mee op Superbru, en laten we samen van dit rugbyseizoen genieten!

Laten we dit seizoen onvergetelijk maken. Schrijf je vandaag nog in en moge de beste voorspeller winnen!

Met vriendelijke groet,

Morné Amstelveense Rugby Club - Cubs Team

PHOTO-2023-09-04-17-53-51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *